Coraz mniej czasu pozosta³o do rozpoczêcia III edycji Targów dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obs³ugi i Cateringu FOOD-to-GO, które odbêd± siê 5-6 lutego 2013r. w jednym z najnowocze¶niejszych obiektów w Polsce - Hali Amber EXPO w Gdañsku.
Dlatego ju¿ dzi¶ zachêcamy wszystkie osoby zwi±zane z gastronomi± do REJESTRACJI ON-LINE , która uprawnia do bezp³atnego udzia³u w targach.
Program tegorocznych targów gastronomicznych zapowiada siê wyj±tkowo ciekawie. A wszystko to dziêki wspó³pracy z naszymi partnerami oraz cenionymi w bran¿y firmami, które potwierdzi³y swój udzia³. W¶ród wystawców znajd± siê bowiem m.in. przedstawiciele takich marek jak:
- DEVELEY POLSKA Sp. z o.o.
- DAMAK KEBAB Sp. z o.o.
- P.P.CH. LODMOR S.A.
- TEDMARK Sp. z o.o.
- UNILEVER POLSKA S.A.
- GASTROMEDIA Sp. z o.o.
- IGLOO
- REYPOL Sp. z o. o.
- VEGAGASTRO
- FODA-GAST
Moc wra¿eñ i emocji podczas dwóch dni targowych.
Po raz pierwszy na targach FOOD-to-GO ustanowimy REKORD W PIECZENIU KEBABA. Nasz partner firma Gold Kebab nie tylko zaprezentuje sztukê przygotowania wy¶mienitego kebaba, ale równie¿ przeznaczaj±c bagatela 300 kg miêsa, przeprowadzi degustacjê.
Nie zapomnieli¶my o osobach stroni±cych od typowych dañ typu ?Take away?.
Tych z Pañstwa, którzy maj± ochotê posmakowaæ tradycyjnych, pomorskich smaków zapraszamy na stoiska przedstawicieli Polskiego Stowarzyszenia Przetwórców Ryb, Stowarzyszenia Lider Wa³ecki lub Stowarzyszenia Kobiet Zgorza³ego. Z ca³± pewno¶ci± prezentowane regionalne potrawy to nie tylko dobry sposób na zainteresowanie potencjalnych klientów Pañstwa obiektów gastronomicznych, ale równie¿ idealny sposób na urozmaicenie karty dañ.
Po skosztowaniu regionalnych potraw zapraszamy na fili¿ankê kawy. Firma HRC Serwis Sp. z o.o. zaprezentuje mo¿liwo¶ci ekspresów, zdradzaj±c tym samym tajemnicê powstania aromatycznej kawy, która z pewno¶ci± zdobêdzie serca Pañstwa go¶ci.
Ponadto wszystkich mi³o¶ników s³odkich przysmaków zapraszamy na prezentacjê krakowskiej firmy APIPOL Sp. z o.o., która opowie jak mo¿na wykorzystaæ produkty z miodu w codziennej diecie oraz jak urozmaiciæ serwowane w restauracjach dania.
O tym nie us³yszycie na innych targach!
Jako pierwsi w Polsce poruszymy na targach problem braku w restauracjach odpowiedniego menu dla osób z nietolerancj± glutenu. Wszystko to dziêki wspó³pracy z Polskim Stowarzyszeniem Osób z Celiaki± i na Diecie Bezglutenowej.
Resturacja "Trio" mieszcz±ca siê w Gdynii przedstawi case study i opowie o zmianach jakie zasz³y w resturacji po wprowadzeniu do karty dañ potraw niezawieraj±cych glutenu.
Sztuka w kawa³kach owoców i warzyw.
Z nieukrywan± przyjemno¶ci± informujemy, i¿ go¶ciem specjalnym nadchodz±cej edycji targów FOOD-to-GO bêdzie Dariusz ¦lusarczyk, wspó³organizator Mistrzostw Polski w carvingu. Za pomoc± kilku zrêcznych ruchów nasz go¶æ potrafi wyczarowaæ imponuj±ce rze¼by w owocach i warzywach. Podpowie równie¿ jak w szybki sposób przyozdobiæ serwowane przez Pañstwa dania. Tego nie mo¿na przegapiæ!
Ostatnie wolne stoiska. Zachêcamy do rezerwacji miejsc.
Organizator targów:
easyFairs Poland
Tel. +48 12 651 95 20/21
FAX +48 12 651 95 22
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
www.easyfairs.com/pl
Kontakt:
Anna Przyborowska - Korna¶
Specjalista ds. Sprzeda¿y
Tel.kom. +48 509 926 679
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Miejsce:
AMBER EXPO Exhibition Centre
ul. ¯aglowa 11
80-560 Gdañsk
Czas targów:
Wtorek, 5 lutego 2013r.: 10:00-16:30
¦roda, 6 lutego 2013r.: 10:00-16:00
UWAGA! Wstêp na targi jest bezp³atny dla go¶ci bran¿owych tylko po dokonaniu rejestracji ONLINE lub za okazaniem wype³nionego zaproszenia.
- Bilet wstêpu po dokonaniu rejestracji na miejscu - 10z³/os.
- Bilet wstêpu bez rejestracji - 20 z³/os.
- Bilet wstêpu dla uczniów szkó³ gastronomicznych - 15 z³/os. Wstêp uczniów tylko z opiekunami oraz po wcze¶niejszej rejestracji grupy.