PSPR Aktualności TARGI FOOD-TO-GO 5-6.02.2014 r. Gdańsk

TARGI FOOD-TO-GO 5-6.02.2014 r. Gdańsk

TARGI FOOD-TO-GO 5-6 LUTY 2014 r. GDAŃSK

IV TARGI WYPOSAŻENIA I PRODUKTÓW DLA GASTRONOMII

Organizatorem targów jest firma easy Fairs , lider w organizacji targów branżowych w Europie.

Targi FOOD-TO-GO to wydarzenie , które na stałe wpisało się w kalendarz największych imprez gastronomicznych w branży.

Profil wystawców:

  • Urządzenia i wyposażenie dla gastronomii, lodziarni i pizzerii
  • Maszyny pakujące i opakowania do dań na wynos
  • Produkty i półprodukty spożywcze
  • Dodatki do dań
  • Przyczepy i urządzenia mobilne dla gastronomii
  • Środki higieny i systemy utrzymania czystości.

Nowością tegorocznej edycji będzie Strefa DESEROWE INSPIRACJE, do której organizatorzy zapraszają producentów i dystrybutorów:

  • Urządzeń dla cukierni i lodziarni
  • Urządzeń do produkcji lodów, jogurtów mrożonych , wafli do lodów
  • Koncentratów smakowych i dodatków do lodów
  • Dodatków piekarskich i cukierniczych
  • Dekoracji i galanterii cukierniczej.

IV edycja targów FOOD-TO-GO kontunuuje temat nietolerancji glutenu oraz braku odpowiedniego menu w restauracjach dla osób na diecie bezglutenowej.

Patronem merytorycznym wydarzenia zostało Polskie Stowarzyszenia Osób z Celiaklią i Na Diecie Bezglutenowej.

Nie zabraknie również Strefy Produktów Regionalnych, która z pewnością zachwyci swoimi wyjątkowymi smakami  i zainspiruje odwiedzających.

Nieodłącznym elementem targów easyFairs są seminaria learnShop , które stanowią wartościowe źródło wiedzy o branży oraz wgląd w najnowsze trendy technologiczne. Goście targów dowiedzą się jak dostosować ofertę do wzrastających standardów.

Goście specjalni wydarzenia:

Małgorzata Weber - Mistrzyni Karmelarstwa Artystycznego , specjalista "stylu angielskiego", autorka podręczników "Pomysły i sposoby na dekoracje tortów" i "Od pomysłu do realizacji".

Jola Słoma & Mirek Trymbulak - autorzy książek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni+

Do udziału w targach organizatorzy zapraszają w szczególności:

  • Właścicieli, managerów restauracji, lokali gastronomicznych , barów sałatkowych , kanapkowych, kebab barów, pizzerii
  • Właścicieli cukierni, loddziarni, kawiarni
  • Dyrektorów zarządzających , przedstawicieli ds zakupów firm cateringowych , firm zapewniających jedzenie na imprezach masowych, sieci "jedzenie na wynos"
  • Managerów i właścicieli hoteli, pensjonatów
  • Przedstawicieli sieci stacji benzynowych oferujących usługi gastronomiczne
  • Przedstawicieli dystrybutorów gastronomicznych
  • Osób planujących sezonową działalność nad morzem
  • Producentów i dystrybutorów produktów bezglutenowych.

Szczegóły na temat wydarzenia na www.easyfairs.com/pl.

Organizatorzy targów:

easyFairs Poland Sp. z o.o.

Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Kontakt:

Anna Przyborowska

Specjalista ds organizacji targów

tel.+48 12 651 95 32, tel.kom. +48 509 926 679

Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Godziny otwarcia targów :

Środa, 5 lutego 2014 r., 10:00-16:30

Czwartek , 6 lutego 2014 r. , 10:00-15:30