TARGI FOOD-TO-GO 5-6 LUTY 2014 r. GDA裇K

IV TARGI WYPOSA疎NIA I PRODUKT覹 DLA GASTRONOMII

Organizatorem targ體 jest firma easy Fairs , lider w organizacji targ體 bran縪wych w Europie.

Targi FOOD-TO-GO to wydarzenie , kt髍e na sta砮 wpisa硂 si w kalendarz najwi阫szych imprez gastronomicznych w bran縴.

Profil wystawc體:

  • Urz眃zenia i wyposa縠nie dla gastronomii, lodziarni i pizzerii
  • Maszyny pakuj眂e i opakowania do da na wynos
  • Produkty i p蟪produkty spo縴wcze
  • Dodatki do da
  • Przyczepy i urz眃zenia mobilne dla gastronomii
  • odki higieny i systemy utrzymania czysto禼i.

Nowo禼i tegorocznej edycji b阣zie Strefa DESEROWE INSPIRACJE, do kt髍ej organizatorzy zapraszaj producent體 i dystrybutor體:

  • Urz眃ze dla cukierni i lodziarni
  • Urz眃ze do produkcji lod體, jogurt體 mro縪nych , wafli do lod體
  • Koncentrat體 smakowych i dodatk體 do lod體
  • Dodatk體 piekarskich i cukierniczych
  • Dekoracji i galanterii cukierniczej.

IV edycja targ體 FOOD-TO-GO kontunuuje temat nietolerancji glutenu oraz braku odpowiedniego menu w restauracjach dla os骲 na diecie bezglutenowej.

Patronem merytorycznym wydarzenia zosta硂 Polskie Stowarzyszenia Os骲 z Celiakli i Na Diecie Bezglutenowej.

Nie zabraknie r體nie Strefy Produkt體 Regionalnych, kt髍a z pewno禼i zachwyci swoimi wyj眛kowymi smakami 爄 zainspiruje odwiedzaj眂ych.

Nieod潮cznym elementem targ體 easyFairs s seminaria learnShop , kt髍e stanowi warto禼iowe 紃骴硂 wiedzy o bran縴 oraz wgl眃 w najnowsze trendy technologiczne. Go禼ie targ體 dowiedz si jak dostosowa ofert do wzrastaj眂ych standard體.

Go禼ie specjalni wydarzenia:

Ma砱orzata Weber - Mistrzyni Karmelarstwa Artystycznego , specjalista "stylu angielskiego", autorka podr阠znik體 "Pomys硑 i sposoby na dekoracje tort體" i "Od pomys硊 do realizacji".

Jola S硂ma & Mirek Trymbulak - autorzy ksi笨ek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni+

Do udzia硊 w targach organizatorzy zapraszaj w szczeg髄no禼i:

  • W砤禼icieli, manager體 restauracji, lokali gastronomicznych , bar體 sa砤tkowych , kanapkowych, kebab bar體, pizzerii
  • W砤禼icieli cukierni, loddziarni, kawiarni
  • Dyrektor體 zarz眃zaj眂ych , przedstawicieli ds zakup體 firm cateringowych , firm zapewniaj眂ych jedzenie na imprezach masowych, sieci "jedzenie na wynos"
  • Manager體 i w砤禼icieli hoteli, pensjonat體
  • Przedstawicieli sieci stacji benzynowych oferuj眂ych us硊gi gastronomiczne
  • Przedstawicieli dystrybutor體 gastronomicznych
  • Os骲 planuj眂ych sezonow dzia砤lno舵 nad morzem
  • Producent體 i dystrybutor體 produkt體 bezglutenowych.

Szczeg蟪y na temat wydarzenia na www.easyfairs.com/pl.

Organizatorzy targ體:

easyFairs Poland Sp. z o.o.

Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj膮cymi. W przegl膮darce musi by膰 w艂膮czona obs艂uga JavaScript, 偶eby go zobaczy膰.

Kontakt:

Anna Przyborowska

Specjalista ds organizacji targ體

tel.+48 12 651 95 32, tel.kom. +48 509 926 679

Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamuj膮cymi. W przegl膮darce musi by膰 w艂膮czona obs艂uga JavaScript, 偶eby go zobaczy膰.

Godziny otwarcia targ體 :

oda, 5 lutego 2014 r., 10:00-16:30

Czwartek , 6 lutego 2014 r. , 10:00-15:30