PSPR O Stowarzyszeniu Nasi Członkowie KAPITAN NAVI Elżbieta Stramek i Waldemar Karpiński Spółka Jawna

KAPITAN NAVI Elżbieta Stramek i Waldemar Karpiński Spółka Jawna

adres siedziby: ul. Kołobrzeska 26 A, 72-320 Trzebiatów
numery telefonów: +48 91 387 55 20
adres e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
strona www: www.kapitan-navi.pl
numer fax: +48 91 387 55 30

O nas:

Firma Kapitan Navi powstała w 1999 r. Nasze przedsiębiorstwo specjalizuje się w produkcji delikatesowych przetworów śledziowych, które cieszą się uznaniem wśród odbiorców z Polski, Niemiec, Danii, Słowacji i Czech.

Celem firmy jest dostarczanie produktów najwyższej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Aby im sprostać w 2006r. oddaliśmy do użytku nowy zakład przetwórczy w Trzebiatowie, który wyposażony został w nowoczesne linie technologiczne. W kolejnym roku wdrożyliśmy dwa międzynarodowe standardy jakości w branży przetwórstwa spożywczego: IFS i BRC. Są one gwarancją dostarczania przez naszą firmę bezpiecznej żywności. Obecnie spełniamy również wymagania zrównoważonego rybołówstwa co potwierdza certyfikat MSC.

Podstawą sukcesu firmy Kapitan Navi jest ciągłe doskonalenie i dostosowywanie produkcji do rosnących wymagań rynku i potrzeb klientów. Codziennie czerpiemy inspirację z wieloletniego doświadczenia zdobytego na rynku przetwórstwa rybnego, by zapewniać naszym klientom produkty najwyższej jakości o wyjątkowym smaku.


Szczegóły oferty:

  • Marynaty octowe
  • Marynaty olejowe
  • Śledzie w sosach
  • Matiasy
  • Sałatki
  • Śledzie norweskie
  • Śledzie korzenne

Dodatkowe dane kontaktowe:

Dział Obsługi Klienta:

Przedsiębiorstwo Produkcyjne "Kapitan Navi"

ul. Sobieskiego 16
32-650 Kęty

tel.: +48 33 845 19 01
tel.: +48 33 845 19 02
fax.: +48 33 845 19 05

e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.


Słowa kluczowe:

brak