adres siedziby: |
89-620 Chojnice ul.Zak³adowa 3 |
![]() |
numery telefonów: | +48 52 510 81 40 |
|
adres e-mail: | Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. | |
strona www: | www.sekosa.pl | |
numer fax: | +48 52 396 73 51 |
O nas:
SEKO S.A. jest jednym z wiod±cych przedsiêbiorstw przetwórstwa rybnego w Polsce.
Firma powsta³a w 1992 r. w Porcie Rybackim "Dalmor" w Gdyni, a w 1995 r. zosta³a przeniesiona do Chojnic.
Aktualnie zak³ad ma powierzchniê 16 000 m2 i zatrudnia ponad 500 osób z terenów powiatu chojnickiego.
Jest najnowocze¶niejszym przedsiêbiorstwem w Polsce i jednym z wiêkszych w Europie.
SEKO zajmuje siê g³ównie produkcj± marynat rybnych, wyrobów rybnych na bazie ¶ledzia solonego, sa³atek i past rybnych, ryb sma¿onych w zalewach octowych i pomidorowych oraz innych rybnych wyrobów garma¿eryjnych.
W ofercie jest ponad 200 pozycji asortymentowych opartych na bazie ¶ledzia i makreli, sprowadzanych z Islandii, Norwegii, Danii i Niemiec.
W¶ród produktów nagradzanych warto wymieniæ : Filety ¶ledziowe z suszonymi pomidorami z tytu³em Per³a Rynku FMCG 2009 czy Ognist± zagrychê i Sa³atkê polsk± ze ¶ledziem i groszkiem z Certyfikatem Doceñ polskie .
SEKO jest równie¿ producentem past kanapkowych i sa³atek warzywnych, umacniaj±c swoj± pozycjê w segmencie wyrobów garma¿eryjnych.
Wyroby SEKO s± dostêpne w sieciach handlowych i hurtowniach na terenie ca³ego kraju, ciesz± siê te¿ uznaniem klientów z Niemiec, Czech , S³owacji, Francji, Irlandii, Anglii, W³och i Stanów Zjednoczonych.
Od 15 marca 2007 SEKO SA nale¿y do grona spó³ek notowanych na Gie³dzie Papierów Warto¶ciowych w Warszawie.
Wiêcej informacji o firmie i jej produktach jest dostêpnych na www.sekosa.pl
Szczegó³y oferty:
brak
Dodatkowe dane kontaktowe:
£ukasz Redzimski Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamujÄ…cymi. W przeglÄ…darce musi być włączona obsÅ‚uga JavaScript, żeby go zobaczyć.
Iwona Nitka - eksport Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
S³owa kluczowe:
brak