PSPR News Targi FOOD-to-GO

Targi FOOD-to-GO

There are no translations available.

Coraz mniej czasu pozostao do rozpoczcia III edycji Targw dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barw Szybkiej Obsugi i Cateringu FOOD-to-GO, ktre odbd si 5-6 lutego 2013r. w jednym z najnowoczeniejszych obiektw w Polsce - Hali Amber EXPO w Gdasku.

Dlatego ju dzi zachcamy wszystkie osoby zwizane z gastronomi do REJESTRACJI ON-LINE , ktra uprawnia do bezpatnego udziau w targach.

Program tegorocznych targw gastronomicznych zapowiada si wyjtkowo ciekawie. A wszystko to dziki wsppracy z naszymi partnerami oraz cenionymi w brany firmami, ktre potwierdziy swj udzia. Wrd wystawcw znajd si bowiem m.in. przedstawiciele takich marek jak:

  • DEVELEY POLSKA Sp. z o.o.
  • DAMAK KEBAB Sp. z o.o.
  • P.P.CH. LODMOR S.A.
  • TEDMARK Sp. z o.o.
  • UNILEVER POLSKA S.A.
  • GASTROMEDIA Sp. z o.o.
  • IGLOO
  • REYPOL Sp. z o. o.
  • VEGAGASTRO
  • FODA-GAST

Moc wrae i emocji podczas dwch dni targowych.

Po raz pierwszy na targach FOOD-to-GO ustanowimy REKORD W PIECZENIU KEBABA. Nasz partner firma Gold Kebab nie tylko zaprezentuje sztuk przygotowania wymienitego kebaba, ale rwnie przeznaczajc bagatela 300 kg misa, przeprowadzi degustacj.

Nie zapomnielimy o osobach stronicych od typowych da typu ?Take away?.

Tych z Pastwa, ktrzy maj ochot posmakowa tradycyjnych, pomorskich smakw zapraszamy na stoiska przedstawicieli Polskiego Stowarzyszenia Przetwrcw Ryb, Stowarzyszenia Lider Waecki lub Stowarzyszenia Kobiet Zgorzaego. Z ca pewnoci prezentowane regionalne potrawy to nie tylko dobry sposb na zainteresowanie potencjalnych klientw Pastwa obiektw gastronomicznych, ale rwnie idealny sposb na urozmaicenie karty da.

Po skosztowaniu regionalnych potraw zapraszamy na filiank kawy. Firma HRC Serwis Sp. z o.o. zaprezentuje moliwoci ekspresw, zdradzajc tym samym tajemnic powstania aromatycznej kawy, ktra z pewnoci zdobdzie serca Pastwa goci.

Ponadto wszystkich mionikw sodkich przysmakw zapraszamy na prezentacj krakowskiej firmy APIPOL Sp. z o.o., ktra opowie jak mona wykorzysta produkty z miodu w codziennej diecie oraz jak urozmaici serwowane w restauracjach dania.

O tym nie usyszycie na innych targach!

Jako pierwsi w Polsce poruszymy na targach problem braku w restauracjach odpowiedniego menu dla osb z nietolerancj glutenu. Wszystko to dziki wsppracy z Polskim Stowarzyszeniem Osb z Celiaki i na Diecie Bezglutenowej.

Resturacja "Trio" mieszczca si w Gdynii przedstawi case study i opowie o zmianach jakie zaszy w resturacji po wprowadzeniu do karty da potraw niezawierajcych glutenu.

Sztuka w kawakach owocw i warzyw.

Z nieukrywan przyjemnoci informujemy, i gociem specjalnym nadchodzcej edycji targw FOOD-to-GO bdzie Dariusz lusarczyk, wsporganizator Mistrzostw Polski w carvingu. Za pomoc kilku zrcznych ruchw nasz go potrafi wyczarowa imponujce rzeby w owocach i warzywach. Podpowie rwnie jak w szybki sposb przyozdobi serwowane przez Pastwa dania. Tego nie mona przegapi!

Ostatnie wolne stoiska. Zachcamy do rezerwacji miejsc.

Organizator targw:
easyFairs Poland
Tel. +48 12 651 95 20/21
FAX +48 12 651 95 22
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
www.easyfairs.com/pl

Kontakt:
Anna Przyborowska - Korna
Specjalista ds. Sprzeday
Tel.kom. +48 509 926 679
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Miejsce:
AMBER EXPO Exhibition Centre
ul. aglowa 11
80-560 Gdask

Czas targw:
Wtorek, 5 lutego 2013r.: 10:00-16:30
roda, 6 lutego 2013r.: 10:00-16:00

UWAGA! Wstp na targi jest bezpatny dla goci branowych tylko po dokonaniu rejestracji ONLINE lub za okazaniem wypenionego zaproszenia.

  • Bilet wstpu po dokonaniu rejestracji na miejscu - 10z/os.
  • Bilet wstpu bez rejestracji - 20 z/os.
  • Bilet wstpu dla uczniw szk gastronomicznych - 15 z/os. Wstp uczniw tylko z opiekunami oraz po wczeniejszej rejestracji grupy.